Faqs

Les despeses d'aigua i la llum estan incloses en el preu?

El preu de l’habitació no inclou les despeses d’electricitat i d’aigua.

Si que inclou internet.

No sóc estudiant. Puc llogar una habitació?

Els nostres pisos ofereixen allotjament exclusiu a estudiants. És a dir, noies i nois d’entre 18 i 30 anys aproximadament) que estiguin cursant estudis presencials a la universitat, en algun centre de formació professional o algún altre tipus de formació superior presencial, i que necessitin allotjament de setembre a juny.

També admetem personal docent del mateix rang d’edat que tingui horaris i perfil similar al d’un estudiant.

Quant hauré de pagar en cas que algú marxi del pis?

L’import del lloguer serà el mateix durant tot el curs.

  1. Al ser un lloguer per habitació, es paga sempre la mateixa quota, independentment del nombre de persones que hi hagi al pis.
  2. No existeixen despeses addicionals. La reparació dels electrodomèstics i el manteniment de tots els elements del pis és a càrrec del propietari,  i es gestionen de forma ràpida i en el menor temps possible.
  3. Les despeses variables de llum i aigua es paguen en quotes fixes cada mes, i al final de curs es fa el càlcul per saber si s’ha d’abonar/retornar algun import. L’import d’aquestes quotes és molt aproximat al cost real.

D’aquesta forma és molt fàcil saber el total que hauras de pagar durant tot el curs.

He de pagar el lloguer durant els mesos d'estiu?

No. Si vols seguir el pròxim curs et guardem l’habitació durant els mesos de juliol i agost sense que hagis de pagar lloguer aquests mesos.

A més, en cas que necessitis allargar la teva estada durant el mes de juliol (per examens o algun altre motiu acadèmic), o incorporar-te a finals d’agost, només pagaras les setmanes que ocupis l’habitació.

Aquest sistema et permet estalviar molts diners respecte al lloguer convencional (12 mesos).