QUI SOM

L'equip

FuturQ som un equip de gent compromesa en oferir un lloguer de qualitat per a estudiants, treballant perquè tots els pisos estiguin en condicions òptimes i solucionant de forma ràpida qualsevol incidència que pugui sorgir.

Per estudiants

Sabem que el teu futur és molt important per a tu, per això orientem els nostres esforços perquè tinguis el millor entorn d’estudi i puguis assolir el teu objectiu, sense que t’hagis de preocupar de res més. Treballem cada any en millorar el servei i la satisfacció dels nostres clients. Per això, a partir de l’experiència i sobretot escoltant l’opinió i comentaris dels nostres clients, anem millorant les habitacions i els pisos per poder oferir major comoditat i una encara millor estada.

Evolució

L’any 2012 vam inaugurar el primer pis de sis habitacions, dedicat exclusivament a estudiants. Un any més tard, l’agost del 2013 obríem el segon pis, amb quatre habitacions més. L’any 2015 vam obrir el primer de 5 habitacions amb bany privat. L’any següent, el 2016, ja disposàvem del quart pis, també amb 5 habitacions, cadascuna amb el seu bany privat.

Habitacions

Totes les habitacions són individuals i exteriors, amb llum natural. En totes hi ha aire condicionat calent i fred, i podràs tancar la porta amb clau. En tenim de diferents mides i preus, perquè puguis escollir la que més s’adapti a les teves necessitats. Totes elles disposen de molt d’espai d’emmagatzematge per a la teva roba. Zona d’estudi Estan equipades amb escriptoris amplis amb grans prestatges per als teus llibres i calaixos per als teus utensilis d’estudi. La cadira d’oficina et permetrà estar ben còmode mentre estiguis estudiant.

Internacionals

El 80% dels estudiants que s’allotgen en els nostres pisos són nacionals, però també hem tingut la sort de conèixer nois i noies d’arreu del món, de diversos països d’Europa, d’Amèrica i d’Àsia. En aquests casos oferim atenció principalment en Anglès, però també et podem atendre i oferir-te documentació en Francès, Italià, Alemany o en l’idioma que necessitis.

Servei personalitzat

Oferim una atenció personalitzada, sense intermediaris, per assegurar-nos de que tot funciona correctament i que estem oferint el millor servei. Estem sempre disponibles, ja sigui per telèfon, e-mail o missatgeria, tots els dies de la setmana. El nostre compromís és assegurar que els nostres clients es sentin còmodes i amb la tranquil•litat de que qualsevol incidència serà resolta de forma ràpida i eficaç. Volem que no s’hagin de preocupar per res i que gaudeixin al màxim de la seva estança.

Neteja

Ens encarreguem d’organitzar els torns de neteja a l’inici de curs, i supervisar el seu compliment al llarg del curs. A més, ens encarreguem de la neteja periòdica de les zones comuns. Tot plegat ajuda a mantenir el pis en bon estat de neteja i afavoreix una millor convivència.

Compromís de qualitat

A la teva arribada revisarem plegats que tot està com esperaves. Durant el curs vetllarem perquè solucionar de forma ràpida i eficient qualsevol incidència que pugui sorgir. Així mateix, estem oberts a escoltar els teus comentaris en tot allò que consideris que es pot millorar. I en finalitzar la teva estada, rebràs una enquesta on ens pots valorar i exposar-nos la teva opinió i satisfacció. No oferim habitacions de lloguer, sinó una estada còmoda perquè puguis centrar-te en el teu objectiu, els estudis. Nosaltres ens encarreguem de la resta!

Ambient d'estudi i convivència

Si es tracta d’un pis per a estudiants, hem de poder garantir que hi hagi un ambient adequat, i que tothom tingui la certesa de que això serà així. Informem de les condicions i normes de convivència a que tothom s’ha de comprometre. Aquestes s’inclouen en el contracte de lloguer perquè tothom tingui la seguretat de que això es complirà.

Testimonials